Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007

Η υπερβολή στις διαφημίσεις

Οι πιο εξωφρενικές διαφημίσεις που έχω δει, είναι εκείνες που αναφέρονται σε προϊόντα καθαρισμού... Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο!
Όταν αναφέρονται σε υγρό πιάτων, δείχνουν δεκάδες πιάτα άπλυτα (λες και δεν τα πλένουν ποτέ), με λεκέδες που έχουν γίνει πλέον ένα με το κάθε πιάτο, ποτήρι, πιρούνι, κτλ.
Όταν αναφέρονται σε απορρυπαντικό ρούχων, βλέπουμε δήθεν άτσαλες κινήσεις που γεμίζουν κάθε μπλούζα - παντελόνι με κέτσαπ, μουστάρδα, κραγιόν, μελάνι, λάδι, κτλ.
Όταν αναφέρονται σε είδη καθαρισμού για το σπίτι, δείχνουν τοίχους και πατώματα μέσα στη μαύρη μαυρίλα, σαν να μην έχουν καθαρίσει ποτέ εκεί μέσα!
Η υπερβολή δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν... Παν μέτρον άριστον.

6 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Που να δεις τι τραβαμε και εμεις που τις γυριζουμε!!!!!

everything53 είπε...

Πόσο μάλλον αυτοί που καθαρίζουν το σκηνικό κάθε φορά! :)

kakos lykos είπε...

"Όταν αναφέρονται σε είδη καθαρισμού για το σπίτι, δείχνουν τοίχους και πατώματα μέσα στη μαύρη μαυρίλα, σαν να μην έχουν καθαρίσει ποτέ εκεί μέσα!"

Ειδικά όταν δείχνει σημάδια από ρόδες αυτοκινήτου στα πλακάκια του δαπέδου μιας κουζίνας αυτό είναι το αποκορύφωμα της υπερβολής!

Θυμάμαι μία σχετικά πρόσφατη περυσινή νομίζω διαφήμιση. Έδειχνε ένα σαν βομβαρδισμένο σπίτι μέσα στην ακαταστασία και την βρωμιά. και ένα τύπο που έψαχνε μέρος μέσα στη βρώμα να φάει. Καθάρισε τοπικά μια μικρή περιοχή στο τραπέζι, ήταν το μόνο καθαρό σημείο στο σπίτι πλέον, ένα φωτεινότατο λευκό όλα τα υπόλοιπα στα μαύρα τους τα χάλια, και έφαγε. Απίστευτη αηδία με έπιασε με το σκηνικό αυτό, όπως απίστευτη αηδία με πιάνει και με τις περισσότερες των διαφημίσεων τέτοιου τύπου γιατί σχεδόν εκτός από την υπερβολή που έχουν(τραβηγμένες απ'τα μαλλιά) στερούνται και φαντασίας.

Unknown είπε...

Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΩΦΕΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

Μπορεί να έχουν υπερβολή αυτές οι διαφημίσεις, αλλά δεν είναι και εξωπραγματικές. Εχετε δει εκείνη τη σειρά στο ΣΚΑΙ με κάτι σπίτια μέσα στη μπίχλα?

kakos lykos είπε...

"Εχετε δει εκείνη τη σειρά στο ΣΚΑΙ με κάτι σπίτια μέσα στη μπίχλα?"


Δεν νομίζω άτομα που έχουν σε αυτή την κατάσταση τα σπίτια τους να ενδιαφέρονται για τα απορρυπαντικά, ή το πως και πότε θα τα καθαρίσουν:P