Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

Χριστόδουλος vs madata

Η ελληνική ιστοσελίδα www.madata.gr, είχε πριν λίγη ώρα ένα αρθρο αναφορικά με την εγχείρηση του Χριστόδουλου, το οποίο έλεγε τα εξής:

"Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη η ώρα η εγχείρηση μεταμόσχευσης ήπατος στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, στο νοσοκομείο Jackson Memorial Hospital στο Μαϊάμι."

Πηγή: http://www.madata.gr/index.php?news=8193

Και τώρα, υπάρχει νέο άρθρο, το οποίο λέει τα εξής:

"Η ηπατική μεταμόσχευση στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο δεν κατέστη δυνατή, διότι διαπιστώθηκαν μεταστάσεις στην περιτοναϊκή κοιλότητα."

Πηγή: http://www.madata.gr/index.php?news=8195

Τελικά εκεί στο www.madata.gr όταν αποφασίσουν τι έγινε, ας μας πουν κι εμάς...

1 σχόλιο:

kakos lykos είπε...

"Την επέμβαση πραγματοποίησε χειρουργική ομάδα υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Ανδρέα Τζάκη και διήρκησε περίπου 8 ώρες."

Αυτό πάλι που το βρήκανε, αφού στις ειδήσεις νωρίτερα είπαν, ότι με το που τον άνοιξαν βρήκαν στην κοιλιακή χώρα μεταστάσεις, κατευθείαν έγινε βιοψία (όλα δηλαδη μέσα σε 2 ώρες) και τον ξαναέκλεισαν.
Αλήθεια στα μαντάτα θα μας πούνε και την αληθινή ηλικία του δότη; Και εκεί ακόμα άλλα αντί άλλων πότε 21 ήταν, πότε 24, τώρα στις ειδήσεις του alter λέει 40χρονος.!!!
Ξέρεις εγώ τι καταλαβαίνω;
Ολα αυτά τα μέσα ενημέρωσης κοιτάνε ποιος θα πει πρώτος μία είδηση, και στο βωμό της ταχύτητας και της πρωτιάς λένε και πράγματα που μετά η πραγματικότητα τα αναιρεί.

"Ο Αρχιεπίσκοπος βρίσκεται στο στάδιο της ανάνηψης, ενώ για το αποτέλεσμα της επέμβασης αναμένεται να υπάρχει επίσημη ενημέρωση το απόγευμα της Δευτέρας".

Πάλι καλά στα μαντάτα όταν έγραψαν ότι βρίσκεται στην ανάνηψη ο Χριστόδουλος κρατήθηκαν και δεν έγραψαν ότι όλα πήγαν καλά.