Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2007

Θήκη για Nokia 6120 Classic

Πήγα σε πάρα πολλά μαγαζιά της Αθήνας για να βρω διάφανη θήκη-κάλυμμα για το Nokia 6120 Classic. Τζίφος! Δεν είχαν πουθενά καθόλου θήκη για το συγκεκριμένο κινητό.
Αποφάσισα να ψάξω και στο ίντερνετ.
Βρήκα μια διάφανη και μια δερμάτινη που δεν μου άρεσε. Η διάφανη υπήρχε μόνο στο eshop, κι έτσι την παράγγειλα.
Πήγα από εκεί και την πήρα. Δεν έχει καμιά σχέση με τις συνηθισμένες θήκες-καλύμματα που γνωρίζουμε. Κατ' αρχήν δεν είναι εύκαμπτη, είναι σκληρή σαν τις παλιές προσόψεις κινητών! (Όταν θέλαμε να αλλάξουμε την εμφάνιση στα παλιά μας κινητά, αφού δεν είχαμε δυνατότητα αλλαγής θεμάτων επειδή ήταν ασπρόμαυρες οι οθόνες, αλλάζαμε ολόκληρη την εμφάνιση του κινητού, όλοι θα το θυμάστε). Σκληρή θήκη-κάλυμμα λοιπόν. Επόμενο είναι να αφήνει το πληκτρολόγιο ακάλυπτο. Πρώτη μου φορά είδα τέτοια θήκη.
Τελικές εντυπώσεις; Πολύ καλές! Πάντα με δυσκόλευε η πληκτρολόγηση στις κλασσικές θήκες, και τώρα έχω ΚΑΙ προστατευμένο το κινητό, ΚΑΙ ελεύθερο το πληκτρολόγιο.
Το αρνητικό είναι πως δεν είναι εφικτό να το χρησιμοποιήσει κάποιος στη βροχή, κάτι που γίνεται άνετα με τις εύκαμπτες θήκες-καλύμματα που καλύπτουν ολόκληρο το κινητό, επομένως και το πληκτρολόγιο...

2 σχόλια:

kakos lykos είπε...

Οι δερμάτινες θήκες που γράφουν και nokia πάνω δεν είναι βολικές, είχα σε ένα παλιό μου nokia στο 7650 μία τέτοια θήκη, ε ούτε τρεις μέρες δεν την χρησιμοποιησα τόσο άβολη ήταν, έπρεπε κάθε φορά να βγάζω το κινητό από την θήκη για να το χρησιμοποιήσω.Αυτή η θήκη crystal που περιγράφεις είναι πολύ λειτουργική.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή!!!