Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

Πως να μεταμορφώσετε τα Windows XP σε Windows Vista χωρίς ν' αλλάξετε καθόλου λογισμικό

Έχετε XP; Σας αρέσει η εμφάνιση των Vista; Δεν χρειάζεστε ούτε φορμάτ, ούτε αλλαγή λογισμικού. Απλά κατεβάστε και κάντε εγκατάσταση το VistaMizer. Ακούγεται πολύ απλό για να είναι αληθινό; Κι όμως! Το δοκίμασα, και κάνει αυτά που υπόσχεται :)

Κουφάνετε τους φίλους σας τρέχοντας εφαρμογές των XP στα ...δήθεν Vista :P

Το αρχείο είναι μόλις 22mb περίπου, το κάνετε εγκατάσταση, κάνετε restart, και δείτε την οθόνη υποδοχής των ...Vista! Και όχι μόνο!

Και αν τελικά κάποια στιγμή το βαρεθείτε, με μια απλή απεγκατάσταση απ' την προσθαφαίρεση προγραμμάτων ξαναγυρνάτε στην προηγούμενη σας εμφάνιση των XP χωρίς κανένα πρόβλημα :)

Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο εγκατάστασης από εδώ:
http://rapidshare.com/files/83644314/VistaMizer_2.1.1.0.rar

2 σχόλια:

kakos lykos είπε...

Έχω μία απορία γι αυτό το πρόγραμμα, αν κάποιος έχει pendium 3 στα 800 που τους έχει βάλει για λειτουργικό τα xp (και σέρνεται "ελαφρώς"), έχει την δυνατότητα να βάλει αυτό το πρόγραμμα από πάνω ή είναι απαγορευτικό λόγω μικρού επεξεργαστή και μνήμης, δεν ρωτάω για τον δικό μου υπολογιστή, στο δικό μου ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα.

everything53 είπε...

Όταν το είχα βάλει στο δικό μου μηχάνημα, δεν πρόσεξα καμία καθυστέρηση στην ταχύτητα. Έτσι συμπεραίνω (υποθετικά πάντα) ότι δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις, ίσως και καθόλου. Όμως δεν γνωρίζω αν απαιτεί κάποιες ελάχιστες προδιαγραφές.