Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

Χωρίς διευκρίνιση, η μισή ταινία λείπει απ' το dvd! "Ο Λόρενς της Αραβίας" στην εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής"

Είδα στην τηλεόραση την διαφήμιση για την εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής", κι έδειχνε πως θα έχει DVD την ταινία "Ο Λόρενς της Αραβίας". Έτσι απλά. Σκέφτηκα λοιπόν να την πάρω, όπως και έκανα. Όλα καλά, έβαλα το DVD να παίξει, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Όμως... Δεν είναι ολόκληρη η ταινία! Και πιο συγκεκριμένα, σταματάει σε ένα διάλειμμα που γράφει. Πουθενά όμως, ούτε στο DVD πάνω, ούτε στη θήκη πάνω, ούτε στην εφημερίδα, δεν μιλάει για πρώτο και δεύτερο μέρος... Μονάχα όταν βάλω το DVD και μπω στο κεντρικό μενού του, μονάχα εκεί γραφει στο play δίπλα, part 1...
Η ταινία έχει συνολική διάρκεια 3μιση ώρες περίπου, και στο συγκεκριμένο DVD δεν είναι ούτε οι 2μιση...
Δεν πειράζει λέω, μάλλον θα βάλουν το δεύτερο μέρος την επόμενη Κυριακή. Διαβάζω την εφημερίδα, και το μόνο που αναφέρει είναι ότι την επόμενη Κυριακή θα έχει την ταινία "Ζορρό". Τίποτα άλλο δεν λέει... Κι αναρωτιέμαι τώρα εγώ, ήταν κανονισμένο να χωριστεί η ταινία σε 2 μέρη; Αν ναι, γιατί δεν το έλεγαν πουθενά; Κι αν όχι, γιατι την έγραψαν μισή; Είδωμεν...

3 σχόλια:

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

για στείλε μια επιστολή στην προστασία του καταναλωτή. αυτό ήταν παραπλανητική διαφήμιση. πλήρωσες την διαφορά στην τιμή για να πάρεις όλη την ταινία.
να πάρεις και την εφημερίδα τηλέφωνο. αν διαμαρτυρηθούν όλοι θα σφίξουνε οι κώλοι!

kakos lykos είπε...

Εγώ για το συγκεκριμένο πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την ταινία, έστειλα e-mail στην δ/νση της εφημερίδας χθες το βράδυ, ακόμα δεν έχω πάρει κάποια απάντηση. Αν διαμαρτυρηθούν και άλλοι ελπίζω να έχουμε αποτέλεσμα, και την επόμενη Κυριακή να έχουν σαν extra το δεύτερο μέρος.

kakos lykos είπε...

Μου ήρθε απάντηση στο e-mail που έστειλα. και λέει ότι το δεύτερο μέρος της πολυβραβευμένης αυτής παραγωγής θα δοθεί, χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση, την μεθεπόμενη Κυριακή 17.02.2008, μαζί με την προγραμματισμένη ταινία «Ο Σημαδεμένος». Σε περίπτωση που προλάβουν να παραλάβουν σαν εφημερίδα αυτή την εβδομάδα το δεύτερο μέρος ίσως να το δώσουν αυτή την Κυριακή μαζί με τον Ζορρό, αλλιώς την επόμενη.