Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2008

Η πρώτη ασύρματη Full HD τηλεόραση στον κόσμο

* Η BRAVIA EX1 διαθέτει κομψή σχεδίαση που μοιάζει με κορνίζα και πάχος μόνο 5,45cm (στο λεπτότερο σημείο) για να εφαρμόζει τέλεια στον τοίχο
* Απολαύστε απλή ασύρματη σύνδεση της τηλεόρασής σας με άλλες συσκευές HD όπως τη Blu-ray Disc™, καθώς και τις δυνατότητες των υπηρεσιών εκπομπής, με το BRAVIA 1080 Wireless (μεταφορά έως και 1080i από τον παρεχόμενο δέκτη πολυμέσων)
* Προβάλετε εικόνες γρήγορης κίνησης, όπως αθλητικά ή ταινίες δράσης, με ομαλότητα και λεπτομέρειες μεγαλύτερης ευκρίνειας, χάρη στο νέο Motionflow 100Hz μέσω της τεχνολογίας μείωσης θόλωσης εικόνας
* Δείτε τηλεόραση, ταινίες και φωτογραφίες με λεπτομέρειες High Definition, χάρη στην ανάλυση 1920 x 1080
* Όταν δεν βλέπετε τηλεόραση, μετατρέψτε την σε ψηφιακή κορνίζα, με τη λειτουργία Picture Frame. Γεμίστε τη μαύρη τρύπα στο σαλόνι σας, χρησιμοποιώντας την τηλεόρασή σας για την προβολή των δικών σας φωτογραφιών ή των 6 προεγκατεστημένων εικόνων
* Απολαύστε απίστευτα καθαρή εικόνα με τις τεχνολογίες BRAVIA ENGINE 2 και Advanced Contrast Enhancer
* Δείτε ζωντανά χρώματα όπως υπάρχουν στη φύση με τις τεχνολογίες x.v.Colour και Live Colour Creation
* Αν σας αρέσει να βλέπετε ταινίες, τότε αυτή η τηλεόραση είναι για εσάς - δείτε ταινίες ακριβώς όπως θα ήθελε ο σκηνοθέτης με το 24p True Cinema (είσοδος οθόνης)
* Είναι εύκολο να χρησιμοποιείτε την οθόνη της τηλεόρασής σας για να βλέπετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες με το USB Photo Viewer και με το PhotoTV HD μπορείτε να τις βλέπετε σε καταπληκτική ποιότητα High Definition
* Τέλος στις οθόνες μενού που σας προκαλούν σύγχιση, χάρη στην Xross Media Bar™ που έχει εύχρηστη πλοήγηση για την προβολή όλων των λειτουργιών τηλεόρασης
* Ελέγχετε ολόκληρο το σύστημα οικιακού κινηματογράφου με ένα μόνον κλικ στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης και προσπελαύνετε τα μενού στις συμβατές περιφερειακές συσκευές, όπως οι κάμερες Handycam®, χάρη στο BRAVIA Sync
* Τέσσερις είσοδοι HDMI™ (τρεις στο δέκτη πολυμέσων, μία στο πλάι της τηλεόρασης, όλες με CEC) διευκολύνουν τη σύνδεση σε πηγές High Definition όπως Blu-ray Disc™ και PLAYSTATION®3 (υποστηρίζει μεταφορά έως και 1080i στην τηλεόραση)
* Διαθέτει τηλεχειριστήριο RF, το οποίο σας επιτρέπει να ελέγχετε την τηλεόραση και τις συνδεδεμένες συσκευές σας χωρίς να χρειάζεται να το στρέψετε απευθείας στην τηλεόραση
* Απολαύστε τον ψηφιακό ήχο surround με την προηγμένη τεχνολογία S-Force Front Surround
* Μετά την ένταση ήχου των ομιλιών χωρίς την αλλαγή του ήχου στο παρασκήνιο με τη λειτουργία Voice Zoom
* Δείτε τις δωρεάν εκπομπές και τις καλωδιακές εκπομπές HD και SD με τον ενσωματωμένο δέκτη MPEG-4 AVC (λαμβάνει και αναλογικό σήμα)*
* Δείτε ψηφιακή τηλεόραση με τον ενσωματωμένο επίγειο δέκτη τυπικής ανάλυσης (MPEG-2, λαμβάνει και αναλογικό σήμα)
* Δείτε καλωδιακή τηλεόραση με τον ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη καλωδιακών καναλιών (ανάλογα με τη χώρα και μόνον με τα υποστηριζόμενα κέντρα)
* Διατίθεται από τον Οκτώβριο του 2008
* Η εγγραφή της BRAVIA σας δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη, γι' αυτό κάντε την σήμερα και γίνετε μέλος της υπηρεσίας My Sony
* * Ο δέκτης HDTV της Sony είναι συμβατός με τις προδιαγραφές τηλεοπτικών εκπομπών DVB-T και DVB-C HD που εφαρμόζονται αυτή τη στιγμή σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Ενημερωθείτε από την αντιπροσωπία για τις εκπομπές που γίνονται στη δική σας χώρα.

Διαθέσιμη σε 40, 46, και 52 ίντσες

Τεχνολογία Οθόνης
LCD 100Hz
Ευκρίνεια
Full HD
Ανάλυση
1920 x 1080
Γωνία Θέασης
178/178
Ψηφιακός Δέκτης
Ναι
Teletext
1000 σελίδων Ελληνικό
Σύστημα Ήχου
Dolby Digital Plus. NICAM Stereo. S-Force Front Surround.
Ισχύς Ηχείων
2 x 5 Watt
Συνδέσεις
1x Component. 1x Composite A/V. 1x Scart 1x USB. 1x optical out. 1x είσοδος S-video . 1x είσοδος VGA. 1x υποδοχή PCMCIA. 1x υποδοχή ακουστικών. 2x Audio (RCA). 4x HDMI RF (antenna).
Λοιπά Χαρακτηριστικά
ΒRAVIA 1080 Wireless με ανεξάρτητο ασύρματο δέκτη πολυμέσων. Επεξεργαστής εικόνας BRAVIA Engine 2. 10-bit panel με τεχνολογία Motionflow 100Hz. 24p True Cinema. Advanced Contrast Enhancer & x.v.Colour για πιο ζωντανά χρώματα. USB Photo Viewer. Xros
Βάση Στήριξης
Περιλαμβάνεται.


H BRAVIA EX1 με μοντέρνο σχεδιασμό
Η ολική επαναφορά της τηλεόρασης

Φανταστείτε το. Βελτιωμένη ποιότητα εικόνας HD, εικόνες υψηλής δράσης με ομαλή κίνηση και ασύρματη τεχνολογία 1080i HD: Όλα συνθέτουν τη νέα, πολύ λεπτή σειρά BRAVIA EX1.

Μαζέψτε την παρέα σας σπίτι!
Η BRAVIA EX1 έχει εκπληκτική εμφάνιση, πάντα Η BRAVIA EX1 έχει εκπληκτική εμφάνιση, πάντα
Διασκεδάστε

Υποδεχτείτε τη σειρά BRAVIA EX1 με πρωτοποριακή σχεδίαση και αποχαιρετίστε το κλασσικό μαύρο κουτί.

Με την εκπληκτική σχεδίαση Picture Frame και με την τελευταία τεχνολογία , η καινούρια BRAVIA έχει εξαιρετική εμφάνιση.

Διαθέσιμη σε πολλά μεγέθη και με επιλογή μαύρης ή ασημί κορνίζας, η EX1 ταιριάζει απόλυτα με τα έπιπλα ή ξεχωρίζει καλαίσθητα μέσα από το πλήθος. Δεν είναι η συνηθισμένη τηλεόραση LCD.

Στο λεπτότερο σημείο έχει πάχος μόλις 4.9cm (μοντέλα των 46”/117cm και 40”/102cm) για περισσότερο χώρο και καλύτερη εμφάνιση.

Ο ανεξάρτητος Δέκτης πολυμέσων μεταδίδει ασύρματα σήματα HD στην TV Ο ανεξάρτητος Δέκτης πολυμέσων μεταδίδει ασύρματα σήματα HD στην TV
Χωρίς καλώδια

Το BRAVIA 1080 Wireless συνδέει όλες τις άλλες συσκευές σας οικιακής ψυχαγωγίας χωρίς προσπάθεια, είτε πρόκειται για συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc™ ή PLAYSTATION®3.

Τα καλώδια αποτελούν παρελθόν με μια απλή σύνδεση στο Δέκτη πολυμέσων για ενσωμάτωση σε τοίχο χωρίς να αιωρούνται άχαρα.

Με τις 3 εισόδους HDMI™ του Δέκτη πολυμέσων, δεν χρειάζεται να μετακινηθεί η τηλεόραση από τον τοίχο για τη σύνδεση με νέες συσκευές.

Το σήμα 1080i HD στέλνεται στην οθόνη με τη χρήση της ασύρματης τεχνολογίας BRAVIA 1080 χωρίς καθυστέρηση. Υψηλή ταχύτητα και υψηλή ανάλυση, είναι μια εξελιγμένη λύση με αντιδράσεις σε πραγματικό χρόνο.

Μια δοκιμή θα σας πείσει
Οπτική εμπειρία

Πέρα από το κορυφαίο στυλ, η EX1 προβάλλει καθαρές εικόνες, ζωντανά χρώματα και πολύ ομαλή κίνηση.

Με την έξυπνη δημιουργία νέων σκηνών για το διπλασιασμό του τυπικού αριθμού καρέ, το Motionflow 100Hz κάνει ομαλές τις εικόνες υψηλής δράσης. Χάρη στη BRAVIA ENGINE 2 έχετε περισσότερη λεπτομέρεια και καθαρή εικόνα.

Ακόμη, έχετε την τέλεια αντίθεση σε κάθε σκηνή με την ενσωματωμένη τεχνολογία Advanced Contrast Enhancer.


Ό,τι θέλετε να δείτε

Αν δεν αρκεί, η λειτουργία Picture Frame σάς επιτρέπει να προβάλετε αγαπημένες φωτογραφίες ή μία από τις έξι προφορτωμένες εικόνες για να γίνει η EX1 έργο τέχνης. Απλά κλείστε την τηλεόραση και δείτε τη να μεταμορφώνεται σε έργο τέχνης.

Για δημιουργία παρουσίασης διαφανειών, τοποθετήστε μια συμβατή συσκευή μνήμης USB όπως η Sony Micro Vault Tiny, με όλες τις αγαπημένες σας φωτογραφίες HD και ρυθμίστε το συγχρονισμό. Έπειτα καθίστε, χαλαρώστε και δείτε ένα φωτογραφικό άλμπουμ Full HD να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας.

Οι εικόνες HD προβάλλονται με την καλύτερη ρύθμιση, μειώνοντας τη φωτεινότητα για να δείχνουν οι εικόνες πιο ζωντανές. Επιπλέον, εξοικονομείται ενέργεια..

Η EX1 εντυπωσιάζει με την εξαιρετικά ευκρινή ποιότητα εικόνας. Εντυπωσιάζει ακόμα κι όταν δεν τη χρησιμοποιείτε, δίνοντας στυλ σε κάθε δωμάτιο.

ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ.

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.sony.gr/product/tv-projector/article/id/1220875377301
http://www.sony.gr/product/tv-projector/article/id/1208433892479

Δεν υπάρχουν σχόλια: