Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Nip/Tuck


Έχω ένα κόλλημα με αυτή τη σειρά... Δεν ξέρω γιατί. Όποτε την βλέπω με καθηλώνει. Δεν είναι ούτε οι ανατριχιαστικές σκηνές στο χειρουργείο, ούτε οι "ακατάλληλες" σκηνές. Είνται το ότι τα όσα διαδραματίζονται σε αυτήν, και η πλοκή, είναι τέτοια ώστε σε μαγνητίζουν. Παρόλο που έχω δει όλα τα επεισόδια που έχουν παιχτεί μέχρι τώρα, άρχισα να τα βλέπω ξανά από την αρχή, μια κι έχουν περάσει μήνες και δεν τα θυμάμαι απόλυτα.
Τρελό κόλλημα λέμε!

9 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Εμένα μου αρέσει γιατί έχει πλάκα... Τρελό κόλλημα οι πλαστικές και στην Ελλάδα... Τίποτα πια αληθινό, μόνο σιλικόνες!!! Δηλώνω fun αν και νομίζω ότι δεν θα τολμούσα να κάνω ποτέ πλαστική!!!! Μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος!!!!!!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Κι εγώ την παρακολουθώ συχνά τη σειρά. Νομίζω ότι είναι τόσο υποχθόνια που καταντά ελκυστική. Ε, είναι και τα ωραία σώματα που παρελαύνουν. Ρε παιδί μου όμως, μερικές φορές οι σκηνές σεξ είναι τόσο ωμές, που με "πετάνε έξω" και δεν είμαι και καμιά πουριτανή.

Little Hope Flags είπε...

Να πω την αλήθεια, εγώ δεν την έβλεπα όταν άρχισε να την δείχνει το Star. Στην αρχή πρέπει να ήταν καλή αλλά από ένα σημείο και πέρα...την τράβηξαν από τα μαλλιά. Είδα χτες από περιέργεια ένα επεισόδιο στο προαναφερθέν κανάλι και ειλικρινά απογοητεύτηκα. Μετά έκανα ζάππινγκ και έπεσα πάνω στο Prison Break, και εκεί απογοητεύτηκα ακόμα περισσότερο. Και μετά είπα να δω και λίγο από "Νοικοκυρές σε απόγνωση", και τελικά το γύρισα στο MTV, να δω κανένα χαζο-reality να περάσω την ώρα μου.
Προσωπικά νιώθω ότι όλες αυτές οι σειρές συναγωνίζονται πλέον για τον τίτλο της μεγαλύτερης σαβούρας. Ξεκινάνε δυνατά αλλά στην πορεία...χάνουν το μέτρο.
Το ίδιο ισχύει και για το "Grey's Anatomy" κατά τη γνώμη μου, αλλά και για το "Heroes". Λίγες σειρές μπορώ να πω ότι δε με απογοήτευσαν. Κρίμα. :-/

everything53 είπε...

Σκρουτζάκο, έχουμε τα ίδια γούστα απ' ότι φαίνεται!

Σταυρούλα, προσωπικά θεωρώ την πλαστική ανούσια. Αφού έτσι κι αλλιώς μεγαλώνουμε, γιατί να το κρύβουμε; Ποτέ δεν με τράβηξε.

Κοκκινοσκουφίτσα, έχεις δίκιο, επίσης ώρες ώρες κάνει μπαμ πόσο "στημένες" είναι οι σκηνές αυτές, πέρα από την ωμότητά τους.

Carina, φυσικά είναι και θέμα γούστου το αν θα αρέσει κάποια σειρά. Όσο για την συγκεκριμένη, πράγματι σε πολλά επεισόδια είναι "τραβηγμένη από τα μαλλιά", και κυρίως στα πιο τελευταία, που πλέον πρέπει με "κάτι" να την γεμίζουν...

Leviathan είπε...

exei kati to diaforetiko auti i seira gi auto kai aresei!!!de ti parakolou8o sinexeia alla exo dei arketa!

everything53 είπε...

Leviathan, ακριβώς, έχει κάτι το διαφορετικό, κι αυτό το διαφορετικό μου αρέσει :)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

KAΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.

everything53 είπε...

Επίσης Σκρουτζάκο! Καλό μήνα και καλή σαρακοστή σε όλους!