Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Eurovision

Παρόλο που δεν ήταν φαβορί, από την αρχή κιόλας ξεχώρισα το τραγούδι της Ισλανδίας. Η αλήθεια είναι πως μου άρεσε περισσότερο απ' όλα, ακόμα και απ' το δικό μας.
Της Νορβηγίας δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε. Συμπαθητικό μου φάνηκε, αλλά μέχρι εκεί.
Για άλλη μια φορά η αυλαία έπεσε, με έναν μόνο νικητή.
Του χρόνου πάλι...

2 σχόλια:

kakos lykos είπε...

Ίσως αν δεν είχαμε τόση έπαρση να μας έβλεπαν με καλύτερο μάτι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι και να κερδίζαμε καλύτερη θέση, την πρώτη όχι πάντως γιατί δεν είχαμε δα και την τραγουδάρα την σούπερ ουάου που προσπαθούσαν με το ζόρι να μας πείσουν, αλλά τουλάχιστον δεν θα γινόμασταν αντιπαθητικοί.
Ο Σάκης έβαλε τα δυνατά του και έδωσε ότι καλύτερο μπορούσε,αν δεν ήταν αυτός, μας έβλεπα και στην τελευταία θέση. Αλλά οι δημοσιογράφοι και οι Μαγγίρες κερδίζουν επάξια το ξινό λεμόνι, με τις κρυάδες και τα κακεντρεχή σχόλια για τους άλλους διαγωνιζόμενους.
Ξέχασαν φαίνεται ότι είμαστε απόγονοι ανθρώπων που πίστευαν στην ευγενή άμιλλα, λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει.
Πίστευε ότι θες ρε δημοσιογράφε της κακιάς ώρας, σίγουρα ο κάθε ένας εκεί πάει για την νίκη, δεν είναι απαραίτητο όμως να υποβιβάζουμε τους άλλους και να καβαλάμε πύραυλο.

Καλό βράδυ everything :)

everything53 είπε...

Πράγματι, είχαμε γεμίσει στις διαφημίσεις που μας έδειχναν συνεχώς γεμάτους 12άρια και πρώτους. Επίσης ήταν πολλά τα σχόλια-χολή που στάζανε οι δικοί μας για τους άλλους.
Πάντως ο Ρουβάς έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, απλώς αυτό δεν ήταν αρκετό τελικά.