Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Η ζωή της άλλης

Ιντριγκες, έρωτες, μίση και πάθη περιλαμβάνει η νέα σειρά του Mega με τίτλο «Η ζωή της άλλης», η οποία θα προηγείται του σήριαλ «Μυστικά της Εδέμ» με πρωταγωνίστρια την Κάτια Δανδουλάκη.

Το σενάριο της σειράς έχει ως εξής: Δύο ορφανές κοπέλες, η Ελπίδα και η Ξένια, μεγαλώνουν σαν αδελφές σε ένα ίδρυμα στο Νάυπλιο. Το όνειρο της Ελπίδας να γίνει σεφ, την οδηγεί στην Αθήνα. Όταν η Ξένια ανακαλύπτει πως την Ελπίδα έδωσε στο ορφανοτροφείο η πάμπλουτη γιαγιά της (την οποία υποδύεται η Κάτια Δανδουλάκη) παίρνει την θέση της φίλης της και συστήνεται ως αληθινή εγγονή της. Επιπλέον, οι… στόχοι της δεν σταματούν εκεί, αφού «βάζει στο μάτι» και τον αγαπημένο της κοπέλας που φεύγει για την πρωτεύουσα.

Τους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους υποδύονται οι Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Αθηνά Οικονομάκου, Οδυσσέας Σταμούλης, Κώστας Αποστολάκης.



Ξεκινάει στο Mega την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 21:00, κι έπειτα θα προβάλλεται κάθε μέρα στις 18:10.

Πιστεύω πως θα είναι πολύ καλή σειρά!

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.megatv.com/articles.asp?catid=15844&subid=2&pubid=3904739

5 σχόλια:

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

αυτά τα κλεψιμέϊκα σενάρια να μην είχε η ελληνική τηλεόραση!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Δεν ξέρω... προτιμώ τις κωμωδίες, ίσως γιατί αρκετά προβλήματα έχω να λύσω δικά μου... δεν θέλω να αγχωθώ και με ξένες υποθέσεις...
Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν με τράβαγαν οι δραματικές ελληνικές σειρές εκτός ίσως επιλεκτικά από ελάχιστες εώς.... καμία. Ανάλογα τη χρονιά και το τι παιζόταν. Εγώ θέλω να διασκεδάσω και να γελάσω και ευτυχώς από καλές κωμικές σειρές κάθε χρόνο κάτι γίνεται υπάρχει κάποια που θα τραβήξει το ενδιαφέρον μου.
Αν όμως αξίζει η συγκεκριμένη δεν θα πω όχι... τα πρώτα επισόδια θα δείξουν! Καλό απόγευμα!!!!

kakos lykos είπε...

Ελληνικές σειρές δεν βλέπω, γιατί πρώτον όπως είπε και το πιπί, είναι κακές αντιγραφές από ξένες οι περισσότερες, και δεύτερον όσες δεν είναι αντιγραφές δεν βλέπονται με τίποτα.
Με κουράζει τρομερά η κίνηση της κάμερας, οι ερμηνείες των ηθοποιών, που πέρασαν αλλά δεν ακούμπησαν από το να γίνουν τραγικοί και να παίξουν στην Επίδαυρο, οι ξενέρωτες φράσεις κλισέ και οι ιστορίες που είναι όλες πάνω κάτω ίδιες.
Τώρα αν η συγκεκριμένη σειρά κάνει την διαφορά, θα δω το πρώτο επεισόδιο από περιέργεια, αλλά νομίζω, ότι και αυτή η σειρά θα είναι μία από τα ίδια.

Καλησπέρα Everything :)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

everything53 είπε...

Χρυσό πιπί, δεν ξέρω αν το έκλεψαν από κάπου ή αν είναι δική τους έμπνευση.

Σταυρούλα, συμφωνώ με τα λεγόμενα σου. Κι εγώ δεν βλέπω καμιά τέτοιου είδους ελληνική σειρά, γιατί σου μαυρίζουν την καρδιά. Όμως η συγκεκριμένη, μου έκανε ένα κλικ.
Δεν ξέρω αν έχω δίκιο ή όχι, θα το μάθω σύντομα.

Κακέ λύκε συμφωνώ με την κάκιστη ερμηνεία και σκηνοθεσία που αναφέρεις στο θέμα των ελληνικών σειρών, απλώς η συγκεκριμένη μου δίνει την εντύπωση ότι δεν θα είναι έτσι. Θα δούμε!

Σκρουτζάκο, πιστεύω πως θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Σύντομα θα διαπιστώσουμε αν αξίζει τελικά.