Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Πάλι πίσω μετά από καιρό

   Ναι, η αλήθεια είναι ότι έχω παρατήσει το blog αυτό πάνω από ένα χρόνο. Καλώς ή κακώς, άλλαξαν οι προτεραιότητες μου και το blogging έπεσε πολύ χαμηλά στην λίστα των προτιμήσεών μου. Μάλιστα, δεν σας κρύβω πως υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα την ολική διαγραφή του blog αυτού. Ίσως και να είχα κάνει ήδη την κίνηση αυτή πριν από καιρό, αλλά κάποιος τότε μου άλλαξε γνώμη και αποφάσισα να το κρατήσω κι ας μην το χρησιμοποιώ.

   Όμως, τους τελευταίους μήνες, υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που θα ήθελα να πω, να γράψω, να σχολιάσω. Βέβαια λόγω έλλειψης χρόνου (κι έλλειψη θέλησης φυσικά, αλλά κατά μικρότερο ποσοστό) δεν έμπαινα στην σχετική διαδικασία.

   Τελικά πήρα την απόφαση να γράψω μια ανάρτηση, η οποία ίσως είναι η αρχή για ν' αναστηθεί ξανά το blog αυτό. Ίσως και όχι. Ο χρόνος θα δείξει...

4 σχόλια:

Leviathan είπε...

Καλώς επέστρεψες λοιπόν!!! Καλή μεγάλη εβδομάδα εύχομαι και καλή ανάσταση!!

kakos lykos είπε...

Θα γράφεις όταν θες, όταν πραγματικά έχεις κάτι να πεις με ουσία και όταν έχεις χρόνο, το γράψιμο δεν είναι κάτι που το κάνει κανείς ψυχαναγκαστικά, θέλει ηρεμία και συγκροτημένη σκέψη. Αν κάποιος γράφει μόνο για να γράφει, τότε τα περισσότερα από τα γραφόμενά του θα είναι κενά περιεχομένου και αδιάφορα στον αναγνώστη.
Έχω σκεφτεί και γω πολλές φορές να γράψω, στο καημένο το blog μου, που θα χει πιάσει αράχνες πια, αλλά οι σκέψεις και ο θυμός που κρύβω μέσα μου με όλα αυτά που συμβαίνουν αυτό το καιρό στη χώρα μας, θα βγουν τόσο σκληρές, που βλέπω να φάω μηνύσεις,όπως πολλοί που είπαν την άποψή τους, από τους γνωστούς εύθικτους, και τα χρήματα δεν φτάνουν ούτε για ζήτω, όχι να τα δώσω κι αυτά,όπως τόσα που δίνουμε κάθε μέρα για τα λάθη τους.

everything53 είπε...

Leviathan σ' ευχαριστώ, καλώς σας βρήκα και πάλι :) Ελπίζω να είσαι καλά!
Επίσης καλή μεγάλη εβδομάδα και καλή ανάσταση!

everything53 είπε...

Κακέ λύκε, έχεις απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς τα περισσότερα που απασχολούν το μυαλό του μέσου έλληνα σήμερα, έχουν να κάνουν με την άσχημη κατάσταση της χώρας μας. Και η ελευθερία του λόγου μοιάζει ν' αργοπεθαίνει, αν λάβουμε υπόψη τις μηνύσεις που ανέφερες. Παρόλα αυτά, ελπίζω να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να γεμίζουμε το νου μας (και το μπλογκ μας) με ευχάριστες ή ουδέτερες σκέψεις.