Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Endomondo - Καταγραφή αθλητικής δραστηριότητας

Τρέχετε; Κάνετε ποδήλατο; Αθλείστε γενικότερα; Ή απλώς περπατάτε; Ακόμα κι αν δεν κάνετε τίποτα, ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσετε.

Όποια κι αν είναι η σωματική σας δραστηριότητα (από απλό περπάτημα έως αθλητισμό) μπορείτε να την καταγράφετε με κάποιο σύγχρονο smartphone, έτσι ώστε να ελέγχετε την πρόοδο σας. Η διαδικασία είναι πολύ απλή:

Αρχικά κάνετε εγγραφή (ή αν έχετε κάποιον λογαριασμό facebook, μπορείτε να συνδεθείτε με αυτόν) στην ιστοσελίδα http://www.endomondo.com/login κι έπειτα κατεβάζετε την εφαρμογή Endomondo για την συσκευή σας (λειτουργεί σε όλα τα σύγχρονα smartphones και είναι δωρεάν).

Αυτό ήταν. Κάθε φορά που θα κάνετε κάποια δραστηριότητα, θα ενεργοποιείτε την εφαρμογή στο κινητό σας, επιλέγοντας το είδος της δραστηριότητας από μια πλούσια λίστα, και ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ελέγχετε τα στατιστικά σας είτε μέσα από την εφαρμογή, είτε με περισσότερες λεπτομέρειες στην σχετική ιστοσελίδα. Οι πολλές δυνατότητες που προσφέρει, θα σας εκπλήξουν πραγματικά, ακόμα και αν η μόνη σας δραστηριότητα είναι το περπάτημα. Καταγράφει απόσταση, διάρκεια, θερμίδες (με βάση το ύψος και το βάρος σας), για όλη την διάρκεια που χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα, κι εμφανίζει όλες τις σχετικές πληροφορίες με κείμενα, διαγράμματα, και χάρτες.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τα στατιστικά σας να είναι ορατά προς άλλους χρήστες, ώστε να συγκρίνετε τις επιδόσεις σας. Αν δεν θέλετε, μπορείτε να τα αποκρύψετε.

Ακόμα κάθεστε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: