Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

Αλληλογραφία και κλέφτες

Πόσοι από μας πολλές φορές έχουμε χάσει την αλληλογραφία μας, παρ' όλες τις διαβεβαιώσεις ότι έχει παραδοθεί κανονικά; Ή πόσες φορές βρίσκουμε δικούς μας φακέλους ανοιγμένους;
Εξωφρενικά πράγματα. Ειδικά στις πολυκατοικίες, γίνεται το έλα να δεις. Πριν λίγες εβδομάδες, φεύγοντας για ψώνια, ήταν γεμάτος ο πάγκος από γράμματα. Λέω θα τα δω μετά. Στην επιστροφή (με μισή ώρα απουσίας) έλειπαν όλα! Δεν νομίζω πως σε μισή ώρα βάλθηκε όλη η πολυκατοικία να πάρει την αλληλογραφία της! Άλλη περίπτωση οι ανοιγμένοι φακέλοι και το εσωτερικό τους πεταμένο απο εδώ κι από εκεί.
Αυτοί που ανοίγουν ή κλέβουν την ξένη αλληλογραφία, τι καταλαβαίνουν; Τουλάχιστον για να καταλάβουμε κι εμείς τι τους ωθεί να σκορπάνε τα ξένα χαρτιά. Και να πεις κανείς ότι υπάρχει περίπτωση να βρεις λεφτά στους φακέλους; Όλοι ξέρουμε πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση...
Γι' αυτό αφήστε την αλληλογραφία του κοσμάκη ήσυχη!

2 σχόλια:

kakos lykos είπε...

"Πόσοι από μας πολλές φορές έχουμε χάσει την αλληλογραφία μας"

Εγώ πλέον έχω χάσει το μέτρημα, πόσους φακέλους έχω βρει σκισμένους, και πόσους λογαριασμούς κάτω από τις ρόδες των αυτοκινήτων μπροστά στην είσοδο:/Δεν θα πιάσω καμιά μέρα στα πράσα αυτό το γαιδούρι, θα του κοπεί μια και καλή η όρεξη για τέτοια αστειάκια.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ? ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ,ΔΡΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ 'Η ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ 'Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΤΕ.