Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Nursie - Τα θύματα της νοσοκόμας

Χτες το βράδυ κατά τις 3 η ώρα, έβαλα το STAR γιατί είδα ότι παίζει ένα θρίλερ με τίτλο "τα θύματα της νοσοκόμας" και είπα να το δω. Κατά την γνώμη μου κάθε άλλο παρά θρίλερ ήταν, περισσότερο με παρωδία μου έμοιαζε! Βέβαια, αν το δει κάποιος που φοβάται έτσι κι αλλιώς τα θρίλερ, θα τρομάξει. Αλλά εγώ και άλλο ένα άτομο που το είδαμε, τη θεωρήσαμε το λιγότερο γελοία την ταινία αυτή. Αν ήταν έτσι τα θρίλερ... Τι τις θες τις κωμωδίες! Κάτι σαν black humor έβγαζε, κι ας μην είχε τέτοιο χαρακτηρισμό. Άντε, και εις κατώτερα...

2 σχόλια:

kakos lykos είπε...

Είναι κάποιες ταινίες που δεν π΄ρεπει καν να φτάχουν στις αίθουσες των κινηματογράφων, η ταινία αυτή σαν ποιότητα είναι αντίστοιχη με τις ηλιθιοδέστατες βιντεοταινίες της δεκαετίας του 80, Ψάλτης ,Ταμτάκος κλπ.
Όπως υπάρχουν αυτές οι σαχλές ταινίες λογικό είναι να υπάρχουν και αμερικάνικες σαχλαμάρες σε οποιοδήποτε είδος, είτε αυτό λέγεται, δράμα, θρίλερ, κωμωδία κλπ, δεν έχουμε το μονοπώλειο στη βλακεία :)
Εκτός από αυτήν την μπούρδα που μόνο για να γελάς είναι και όχι να φοβάσαι, έχουν βγει και άλλες του είδους, πχ "τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα" ( την χαρακτηρίζουν τρόμου...αλλά επειδη ξέρουν τι μούφα είναι συμπληρώνουν...περιέχει μεγάλη δόση black humor)

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

θα σου ράψω το στόμα :-Ρ