Σάββατο 31 Μαΐου 2008

Ορός της αλήθειας - The moment of truth (Reality)


Το κανάλι ΑΝΤ1 εξασφάλισε το reality "The moment of truth" που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στο εξωτερικό. Ο ελληνικός του τίτλος θα είναι πιθανότατα "Ορός της αλήθειας".
Το τηλεπαιχνίδι είναι ψυχολογικής φύσεως, όπου ο παίκτης είναι συνδεδεμένος μ' ένα ειδικό μηχάνημα, το οποιο εξετάζει κατά πόσο οι απαντήσεις που δίνει είναι αληθινές. Για κάθε ειλικρινή απάντηση που δίνει, αποζημιώνεται με ένα χρηματικό ποσό. Όσο όμως τα χρήματα ανεβαίνουν, αυξάνεται και ο βαθμός δυσκολίας των ερωτήσεων, που είναι φυσικά προσωπικού περιεχομένου. Αυτό που κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα, είναι το γεγονός ότι στο πλατό βρίσκεται η οικογένεια του, που έκπληκτη παρακολουθεί τις αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αμερική δημιουργήθηκε σάλος όταν παίκτρια παραδέχτηκε δημοσίως ότι είχε πληρώσει κάποιον για να σκοτώσει τον άντρα της, κάτι που δεν έγινε φυσικά, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πηγαίνουν παντρεμένοι στο στούντιο και φεύγουν χωρισμένοι, αλλά πλούσιοι, αφού το έπαθλο στο εξωτερικό αγγίζει τα 500.000 δολλάρια.
Στο youtube υπάρχουν αρκετά αποσπάσματα της Αμερικάνικης έκδοσης του reality, από τα οποία μπορούμε να δούμε πως ακριβώς είναι το τηλεπαιχνίδι αυτό.
Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα ξεκινήσει η προβολή του στον ΑΝΤ1.
Η επίσημη ιστοσελίδα του reality της Αμερικής: http://www.fox.com/momentoftruth/

1 σχόλιο:

kakos lykos είπε...

Ε ρεεε κάτι ξεκατινιάσματα και κάτι μαλλιοτραβήγματα που έχουν να γίνουν!!!!
Θα γελάσει κάθε πικραμένος αν έρθει τελικά εδώ αυτό το reality. :)))))))