Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2009

Neighbours From Hell

Τερμάτισα μόλις τώρα το συγκεκριμένο παιχνίδι στον υπολογιστή, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Ενώ πήρα και τα 3 χρυσά αγαλματάκια που χρειαζόταν, δεν μου δείχνει τίποτα άλλο. Μήπως ο δημιουργός του παιχνιδιού μας δουλεύει κι εμάς;
Για όσους δεν ξέρουν, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο παίρνεις το ρόλο ενός ανθρωπάκου που κάνει κόλαση την ζωή του γείτονα του.
Μπορείτε να το δείτε εδώ:
http://www.boese-nachbarn.com/main.php?lang=en

Η σε αυτό το βίντεο:
Υ.Γ. Φυσικά υπάρχουν μέρος 2 και 3, αλλά με αυτά θα ασχοληθώ μετά το τέλος της εξεταστικής γιατί δεν με βλέπω καλά...! :Ρ

9 σχόλια:

kakos lykos είπε...

Να συμπληρώσω, ότι οι υποψήφιοι παίκτες αν διαθέτουν laptop, καλό είναι να προμηθευτούν και να συνδέσουν ένα εξωτερικό ποντίκι, για να προστατέψουν το ποντίκι αφής και το laptop τους από τυχόν βίαια ξεσπάσματα τους κατά την διάρκεια του παιχνιδιού!!!
:))))))))

everything53 είπε...

Να συμπληρώσω επίσης και μακριά από μπαλκόνια... Γιατί θα δούμε ιπτάμενα ποντίκια!!!

di-ne-tou είπε...

Καλά κάνεις και το αφήνεις μετά την εξεταστική γιατί το παιχνιδάκι είναι απάτη!!!!

everything53 είπε...

Άσε αφού πείσμωσα να τερματίσω το 1 για να αρχίσω το διάβασμα! Καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει με τα 2 και 3 όταν τα αρχίσω!

Flonsavardu είπε...

χαχαχα! τέλειο παιχνίδι! είχα πάθει πόρωση στο 3ο έτος. το vacation δεν μου άρεσε και τόσο, γι αυτό δεν το συνέχισα. αλλά το πρώτο είναι απίθανο!

everything53 είπε...

Πολύ ωραίο, το μόνο αρνητικό ήταν το ότι πραγματικά λυπόμουν τον ταλαίπωρο γείτονα βλέποντας τις αντιδράσεις του και ακούγοντας τις κραυγές του... Είχα βλέπεις δυνατά τα ηχεία γιατί μου άρεσε η μουσική του παιχνιδιού!

Flonsavardu είπε...

εντάξει, είναι κλασσικό παιχνίδι μπιπ-μπιπ και κογιότ, τομ και τζέρυ, τουίτι και σιλβέστρος. συνήθως αυτοί που είναι πρωταγωνιστές είναι και τα πουτανόπαιδα- συγγνώμη για την έκφραση!- και οι άλλοι οι ταπεινοί τραβάνε τα μύρια όσα.

everything53 είπε...

Όπως τα λες είναι...
Πάντως ανυπομονώ ν' αρχίσω και τ' άλλα δύο! :)

ric είπε...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片