Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Neighbours From Hell

Τερμάτισα μόλις τώρα το συγκεκριμένο παιχνίδι στον υπολογιστή, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Ενώ πήρα και τα 3 χρυσά αγαλματάκια που χρειαζόταν, δεν μου δείχνει τίποτα άλλο. Μήπως ο δημιουργός του παιχνιδιού μας δουλεύει κι εμάς;
Για όσους δεν ξέρουν, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο παίρνεις το ρόλο ενός ανθρωπάκου που κάνει κόλαση την ζωή του γείτονα του.
Μπορείτε να το δείτε εδώ:
http://www.boese-nachbarn.com/main.php?lang=en

Η σε αυτό το βίντεο:




Υ.Γ. Φυσικά υπάρχουν μέρος 2 και 3, αλλά με αυτά θα ασχοληθώ μετά το τέλος της εξεταστικής γιατί δεν με βλέπω καλά...! :Ρ

8 σχόλια:

kakos lykos είπε...

Να συμπληρώσω, ότι οι υποψήφιοι παίκτες αν διαθέτουν laptop, καλό είναι να προμηθευτούν και να συνδέσουν ένα εξωτερικό ποντίκι, για να προστατέψουν το ποντίκι αφής και το laptop τους από τυχόν βίαια ξεσπάσματα τους κατά την διάρκεια του παιχνιδιού!!!
:))))))))

everything53 είπε...

Να συμπληρώσω επίσης και μακριά από μπαλκόνια... Γιατί θα δούμε ιπτάμενα ποντίκια!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνεις και το αφήνεις μετά την εξεταστική γιατί το παιχνιδάκι είναι απάτη!!!!

everything53 είπε...

Άσε αφού πείσμωσα να τερματίσω το 1 για να αρχίσω το διάβασμα! Καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει με τα 2 και 3 όταν τα αρχίσω!

Flonsavardu είπε...

χαχαχα! τέλειο παιχνίδι! είχα πάθει πόρωση στο 3ο έτος. το vacation δεν μου άρεσε και τόσο, γι αυτό δεν το συνέχισα. αλλά το πρώτο είναι απίθανο!

everything53 είπε...

Πολύ ωραίο, το μόνο αρνητικό ήταν το ότι πραγματικά λυπόμουν τον ταλαίπωρο γείτονα βλέποντας τις αντιδράσεις του και ακούγοντας τις κραυγές του... Είχα βλέπεις δυνατά τα ηχεία γιατί μου άρεσε η μουσική του παιχνιδιού!

Flonsavardu είπε...

εντάξει, είναι κλασσικό παιχνίδι μπιπ-μπιπ και κογιότ, τομ και τζέρυ, τουίτι και σιλβέστρος. συνήθως αυτοί που είναι πρωταγωνιστές είναι και τα πουτανόπαιδα- συγγνώμη για την έκφραση!- και οι άλλοι οι ταπεινοί τραβάνε τα μύρια όσα.

everything53 είπε...

Όπως τα λες είναι...
Πάντως ανυπομονώ ν' αρχίσω και τ' άλλα δύο! :)