Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Pc games - προσοχή, άκρως εθιστικά!

Δεν συνηθίζω να παίζω παιχνίδια στον υπολογιστή. Προτιμώ την ενημέρωση μέσω ίντερνετ. Όμως άρχισα να παίζω ένα παιχνίδι που μου πρότεινε ο αδερφός μου. Το "Bully Scholarship Edition". Με μια αναζήτηση μπορείτε να δείτε περί τίνος πρόκειται. Το θέμα είναι ότι εξαιτίας του παιχνιδιού αυτού, έχασα τον ύπνο μου απόψε! Έφαγα κόλλημα... Και είμαι ακόμα στην αρχή! Έχω και άλλα παιχνίδια που περιμένουν να τα εγκαταστήσω και να τα δοκιμάσω... Δεν με βλέπω να κοιμάμαι φυσιολογικά τις επόμενες μέρες!

11 σχόλια:

kakos lykos είπε...

Εγώ πάντα όταν παίζω τρώω κόλλημα,με πιάνει μανία να το τερματίσω, γι αυτό κάνω μεγάλα διαλλείματα συνήθως μέχρι να ξαναπαίξω, όταν έχω τελειώσει κάποιο παιχνίδι.

everything53 είπε...

Σωστό αυτό που λες, αλλά μέχρι να τερματίσουμε ένα παιχνίδι τι κάνουμε; Τους βρυκόλακες, αφού δεν κοιμόμαστε όσο πρέπει :Ρ

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

KΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ;ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ;

everything53 είπε...

Αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός πιτσιρικά ο οποίος είναι εσωτερικός σε κάποιο σχολείο, κι έχεις διάφορες αποστολές, όπως το να περάσεις τα μαθήματα, να κάνεις σκανταλιές, να μην σε πιάσουν οι δασκάλοι αν είσαι άτακτος, να κάνεις φιλίες, να πλακωθείς στο ξύλο με αχώνευτους, και διάφορα άλλα. Λογικά κυκλοφορεί στα περισσότερα μαγαζιά με παιχνίδια υπολογιστών. Για να πάρεις μια ιδέα για το στυλ του παιχνιδιού, μπορείς να δεις το σχετικό τρέιλερ εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=urJd1b5VHkw

Theogr ο κηπουρός είπε...

Με λίγη καθυστέρηση ήρθα για να σου ευχηθώ Καλή Χρονιά και να σε ευχαριστήσω που επισκεπτόσουν τον κήπο μου. Να είμαστε καλά και να τα λέμε και φέτος.

everything53 είπε...

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία και χαρά. Πολύ όμορφος ο κήπος σου, τον επισκέπτομαι τακτικά :)

Leviathan είπε...

ego kollao me paixnidia sto playstasion!!!!!!!ontos otan kolliso me paixnidi paei o ipnos...filia!

everything53 είπε...

Αυτή τη στιγμή, έπαιζα το Shadow Of The Colossus sto ps2 κι επειδή σηκώθηκα να πάρω να παίξω το God Of War II, είδα ειδοποίηση ότι έχω νέο σχόλιο στο μπλογκ και σου απαντώ επίκαιρα :Ρ Το μόνο κακό είναι ότι το διάβασμα πάει λίγο πίσω, αλλά αναπληρώνω τον χαμένο χρόνο όταν μπορέσω :)
Όσο για τον ύπνο, δυστυχώς απόψε θα κοιμηθώ γιατί έχω ξυπνήσει από τις 6 το πρωί! Τι σου κάνουν αυτά τα παιχνίδια τελικά...!
Άντε και καλό μας gaming!!! :D

Leviathan είπε...

argisa na paro ps2..molis prin 2mines..exo kollisei..pira ta 2 god of war kai ta arxizo tis epomenes meres..trematisa to marvel ultimate alliance pou marese poli poli!!!filia!

everything53 είπε...

Περιμένω εντυπώσεις για τα god of war! :) Εγώ έχω μόνο το 2 προς το παρόν, αλλά σκοπεύω να πάρω και το 1!

everything53 είπε...

Πήρα επιτέλους και το 1, και μάλιστα απέκτησα επιπλέον και την έκδοση για psp :)