Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Φρικτός θάνατος 2χρονης από πύθωνα την ώρα του ύπνου

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 2χρονο κορίτσι από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν ένας πύθωνας Βιρμανίας 3,6 μέτρων το στραγγάλισε μέσα στο σπίτι του την ώρα που κοιμόταν.

Το φίδι, που ήταν κατοικίδιο της οικογένειας, έσπασε το τζάμι της γυάλας όπου φυλασσόταν στη διάρκεια της νύχτας, πήγε στο δωμάτιο του παιδιού και του επιτέθηκε.

Όταν έφτασαν τα ασθενοφόρα, ήταν ήδη αργά. Το 2χρονο κορίτσι είχε εκπνεύσει. Προηγουμένως, ο ιδιοκτήτης του ερπετού και φίλος της μητέρας του παιδιού, Charles Darnell, βρήκε το φίδι τυλιγμένο γύρω από το σώμα του και μαχαίρωσε το φίδι στην προσπάθειά του να σώσει την μικρή.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Φλόριντας είπε ότι οι πύθωνες μπορεί να φτάσουν τα 3 έως 3,5 μέτρα, ενώ επισήμανε ότι οι πολίτες χρειάζονται άδεια για να έχουν ένα τέτοιο φίδι σαν κατοικίδιο, κάτι που ο Darnell δεν είχε. Πάντως, ακόμα δεν του έχει ασκηθεί δίωξη.

Πηγή: http://www.madata.gr/index.php/epikairotita/world/38538.html

2 σχόλια:

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Χάθηκε ο κόσμος να είχαν κατοικίδιο ένα πουλί, μια γάτα.... κάτι ακίνδυνο βρε αδελφέ.... Σαν τους άλλους γονείς που μεγάλωναν το φίδι μαζί με το παιδί και τα βάζανε να κοιμούνται μαζί, μέχρι που άρχισε το φίδι να κοιμάται κάθετα δίπλα στο παιδί και όταν το πήγαν στον κτηνίατρο γιατί νόμιζαν ότι αρρώστησε τους είπε ότι δοκιμάζει το σώμα του αν είναι τόσο μεγάλο ώστε να το καταπιεί......
Πάντα ήμουν της άποψης ότι τα ζώα ανήκουν στο φυσικό τους περιβάλλον και δεν είναι σωστό να γίνονται κατοικίδια.... τουλάχιστον αυτά.... καλημέρες!!!!!

kakos lykos είπε...

Τι χρειάζονται άδεια για να τα έχουν και αηδίες.Αυτά τα ζώα δεν είναι pet, μας δουλεύουν;Από την φύση τους οποιοδήποτε άλλο πλάσμα το βλέπουν σαν τροφή.Ούτε το φίδι φταίει τίποτα να γίνεται "αξιοθέατο" σε μία γυάλα, για να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του ιδιοκτήτη, ούτε το μωράκι έφταιξε σε τίποτα.Η πώληση τέτοιων ζώων πρέπει να απαγορευτεί εντελώς.

Καλημέρα everything!