Σάββατο, 11 Ιουλίου 2009

Facebook - The lying down game - Έλεος

Εδώ και 2 χρόνια περίπου, υπάρχει ένα "παιχνίδι" στο facebook, το οποίο είναι ένα από τα πιο γελοία πράγματα που έχω δει στη ζωή μου. Αν μπορεί να χαρακτηριστεί παιχνίδι δηλαδή. Οι κανόνες είναι απλοί και γελοίοι.

Πρέπει λέει κάποιος να ξαπλώσει μπρούμυτα σε οποιοδήποτε σημείο, να τραβήξει τον εαυτό του φωτογραφία, και να την ανεβάσει στο σχετικό θέμα.

Όπως σας το λέω είναι, δεν υπερβάλλω. Τι φαντάζεστε με αυτό που διαβάζετε; Ε, αυτό ακριβώς που φαντάζεστε, αυτό ακριβώς είναι! Μερικοί ξαπλώνουν στη μέση του δρόμου, μερικοί στο κάγκελο του μπαλκονιού, μερικοί μέσα στο μετρό, σε σούπερ μάρκετ, μερικοί πάνω σε αμάξια, μηχανήματα, βράχους, καμινάδες, σκάλες, πόρτες, ψυγεία, τραπέζια, ντουλάπες, διαφημιστικές ταμπέλες, στέγες, μπανιέρες, κυλιόμενες σκάλες, μερικοί γυμνοί όπου να 'ναι, και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Αυτή τη στιγμή που σας γράφω, το συγκεκριμένο "παιχνίδι" έχει μαζέψει 3.740 φωτογραφίες και ο αριθμός αυτός αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.

Το πιο περίεργο είναι όμως, πως στις φωτογραφίες δεν υπάρχουν μόνο πιτσιρίκια που "παίζουν" αυτό το "παιχνίδι" για την πλάκα τους, αλλά και μεγάλοι άνθρωποι, ακόμα και ηλικιωμένοι. Κάποιοι από αυτούς, παίρνουν την φωτογραφία στον τόπο εργασίας τους, σε εργοστάσια, σε οικοδομές, με κίνδυνο της ζωής τους. Κάποιοι μάλιστα, βάζουν τα παιδάκια τους να πάρουν αυτήν την πόζα (μπρούμυτα) σε διάφορα σημεία, όπως πάνω στη τηλεόραση, πάνω στη σιδερώστρα, κτλ.

Κι επειδή όσοι διαβάσατε μέχρι εδώ, δυσκολεύεστε να πιστέψετε όλα αυτά που γράφω, δείτε ένα δείγμα από τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο facebook σε κοινή θέα, χωρίς να χρειάζεται να είναι κάποιος γραμμένος σ' αυτό για να τις δει:
(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να την δείτε μεγαλύτερη)

Και για να δείτε ακόμα περισσότερες, και ακόμα πιο εξωφρενικές, μπορείτε να μπείτε εδώ:
http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=5989617014&view=all

12 σχόλια:

kakos lykos είπε...

Το παιχνίδι αυτό θα μπορούσε να ονομαστεί "ασκήσεις ισορροπίας από ανισόρροπους"

:)))

Καλησπέρα everything :)

everything53 είπε...

Πράγματι!

Να το προτείνεις για εναλλακτικό τίτλο :Ρ

Καλησπέρα και σε σένα κακέ λύκε :)

Η τρελή είπε...

Τελικά άλλος έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη!!!!!!!
Μιλάμε για πολύ μεγάλη τρέλα, ευγενικά το λέω!
Καλησπέρα και καλό Σαβ/κο!

everything53 είπε...

Μάλλον τελικά την χάρη την έχουν μόνο αυτοί που δεν έχουν το όνομα!

Καλησπέρα και σε σένα κι επίσης καλό Σαββατοκύριακο! :)

Leviathan είπε...

a de pame kala...den exo facebook kai de ta ksero ka8olou auta...kalimera!!

everything53 είπε...

Καλησπέρα Leviathan!

Ούτε εγώ έχω facebook, αλλά τα κατορθώματα όσων έχουν, κάνουν τον γύρο ολόκληρου του διαδικτύου :Ρ

Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες πάντως, όπως και πολλές άλλες, μπορεί να τις δει ακόμα και κάποιος που δεν έχει facebook.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Εγώ πάλι έχω facebook (το ΠιΠί με έχωσε) αλλά αυτό το παιχνιδι ευτυχώς δεν το έχω υπόψη μου. Αλλιώς μπορεί να ξαπλωνόμουν πάνω στον πρώην μου να βγάλω καμιά φωτογραφία, μήπως και τον έσκαγα έτσι κι είχαμε αμέσως αμέσως δύο καλά :))))))

everything53 είπε...

Αν δω δηλαδή καμιά ξαπλωμένη πάνω σε κάποιον που κοντεύει να σκάσει, θα ξέρω ότι είσαι εσύ, χωρίς καν να κοιτάξω πρόσωπο :Ρ

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Όχι ακριβώς. Πρέπει αυτός ο κάποιος να είναι αλήτης, παλιοτόμαρο και γομάρι του κερατά.... Και η κοπέλα που τον σκάει να είναι μια τρισχαριτωμένη, στρουμπουλή, γλυκύτατη ομορφούλα :PPPPPP Μόνο τότε θα είσαι σίγουρη ότι έχεις το σωστό δίδυμο :)))))

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Και δεν κατάλαβα δηλαδή, έτσι όπως με έχεις δει, δεν με έχεις ικανή να σκάσω άνθρωπο, έτσι και ξαπλώσω πάνω του ειδικά;;; :PPPPP

everything53 είπε...

ΟΚ τότε, θα τα έχω υπόψη μου για να καταλάβω ότι κοιτάζω το σωστό δίδυμο :)

Α όλα κι όλα... Εξαρτάται από τον άνθρωπο το αν θα σκάσει ή όχι τελικά :Ρ

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風