Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Μπλογκο-ιστορία

Περπατούσα αμέριμνη στην πόλη, και ξαφνικά βρέθηκε μπροστά μου ο κακός λύκος. Φαίνεται πως με είχε δει στο ανάμεσα στενό του δρόμου και μου έστησε καρτέρι. Όμως του είπα πως κυνηγάει λάθος πρόσωπο, γιατί δεν είμαι η κοκκινοσκουφίτσα. Μου εξήγησε ότι απλώς βρήκε το ημερολόγιο της Χαράς, και ήθελε να με ρωτήσει που θα την βρει για να της το δώσει πίσω. Το είχε πάρει από έναν μικρό αλήτη, ο οποίος το βρήκε πεσμένο στο δρόμο.
Επιχειρήσαμε μαζί να βρούμε τον ιδιοκτήτη του ημερολογίου, και ύστερα από πολύ ψάξιμο βρεθήκαμε σ' ένα σπίτι όπου είχε μια ταμπέλα που έγραφε "προσοχή δαγκώνει". Δεν είδα όμως κάποιο σκύλο στην αυλή, φαίνεται θα βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Ξαφνικά άκουσα ένα "ωχ το μάτι μου", και ήταν ο Coco blog-o που εκείνη την ώρα ερχόταν να μας ανοίξει και που τρέχοντας του είχε μπει ένα σκουπιδάκι στο μάτι. Τον ρωτήσαμε που θα βρούμε την Χαρά και μας είπε πως είναι σε ένα από τα απέναντι σπίτια, αλλά δεν θυμόταν ακριβώς.
Εμείς το ρίξαμε στο α μπε μπα μπλογκ και αφού "πίστευε και μη, ερεύνα", πήγαμε να ερευνήσουμε το συγκεκριμένο σπίτι, ασχέτως που δεν γνωρίζαμε αν ήταν της Χαράς. Η τύχη μας χαμογέλασε, αφού εκείνη τη στιγμή η Χαρά έβγαινε έξω κλείνοντας την πόρτα πίσω της, και της δώσαμε το ημερολόγιο της. Αφού μας ευχαρίστησε, μας προσκάλεσε μαζί της στην βόλτα της...

Σύμφωνα με τις οδηγίες του παιχνιδιού (όπου με προσκάλεσε η Χαρά), έπρεπε με βάση τα ονόματα από 10 μπλογκς να φτιάξω μια ιστορία. Έκανα ό,τι μπορούσα :)
Προσκαλώ όποιον θέλει να συμμετάσχει!

11 σχόλια:

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Πολύ γλυκιά ιστοριούλα!!!

kakos lykos είπε...

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει...
Έτσι και συ μπορεί να άργησες να γράψεις την ιστορία, αλλά την έγραψες και είναι πανέμορφη!
:)

everything53 είπε...

stavroulazerva και κακέ λύκε, χαίρομαι που σας άρεσε :)

ΛΕΩΝ είπε...

Άριστα!!!!
Βλέπω ότι ο ανταγωνισμός για το παιχνίδι,είναι πολύ σκληρός...! Μεγαλύτερη η πρόκληση βέβαια,αλλά που είναι ο χρόνος, οεο!!

Fri είπε...

Ωραία η ιστορία σου :)
Αλλά συγγνώμη, έχει ο κακός ο λύκος τέτοιες ευαισθησίες? Άκου εκεί να θέλει να επιστρέψει το ημερολόγιο που βρήκε στη Χαρά! Εγώ θα περίμενα να το καταπιεί...

Καλή σου μέρα :)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ.ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ. ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑ.ΧΕ ΧΕ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

everything53 είπε...

ΛΕΩΝ σ' ευχαριστώ για το άριστα! Μακάρι να ήσουν καθηγήτριά μου και να μου το έδινες σε κάποιο μάθημα :Ρ
Πρέπει να σου πω ότι δεν έκανα πάνω από 15 λεπτά για να το γράψω... :)


Fri, να το καταπιεί; Θα του καθότανε στο λαιμό :Ρ
Και όμως, στη δική μου φαντασία, ο κακός λύκος δεν είναι και τόσο κακός! Σε αυτό βέβαια βοήθησε και ο δικός μας "κακός λύκος" στη μπλογκόσφαιρα :)


Σκρουτζάκο ωραίο το στιχάκι σου, μου άρεσε :) Να 'σαι κι εσύ καλά!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Xαχαχα! Τελικά τα blogs κρύβουν πολλά ταλέντα στη σύνθεση ιστοριών! Μία ενστασούλα μόνο: αφού "πίστευε και μη ερεύνα", δεν έπρεπε να ερευνήσετε!! :-Ρ
Καλό ξημέρωμα!

everything53 είπε...

Γυάλινο δάκρυ, υπάρχει μια μικρή διαστρέβλωση στη συγκεκριμένη φράση, της οποίας προφανώς έχεις πέσει θύμα (όπως κι εγώ, μέχρι που μας το εξήγησαν στο σχολείο στα θρησκευτικά).

Η φράση δεν είναι:
"πίστευε, και μη ερεύνα"
αλλά είναι
"πίστευε και μη, ερεύνα".

Βλέπεις ότι το κόμμα είναι σε άλλη θέση. Στη πρώτη περίπτωση θα σήμαινε ακριβώς αυτό που λες, δηλαδή να πιστεύει κάποιος, και να μην ερευνάει.
Όμως η σωστή φράση είναι η δεύτερη, η οποία σημαίνει ότι είτε πιστεύεις είτε όχι, να ερευνάς.

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα :)

Επίσης καλό ξημέρωμα!

Flonsavardu είπε...

εγώ γιατί νόμιζα ότι είχα αφήσει σχόλιο εδώ, ενώ δεν έχω αφήσει; ε;

χμ. άλλη μια παγκόσμια συνωμοσία.

βρεθήκατε και εσείς στο ανάμεσα; κοίτα βρε παιδάκι μου! όλοι στο ίδιο λούκι είμαστε!! :)

everything53 είπε...

Όλοι στο ανάμεσα βρισκόμαστε, γι' αυτό ασφυκτιούμε, γιατί δεν χωράμε πια... :Ρ