Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Facebook - The lying down game - Έλεος

Εδώ και 2 χρόνια περίπου, υπάρχει ένα "παιχνίδι" στο facebook, το οποίο είναι ένα από τα πιο γελοία πράγματα που έχω δει στη ζωή μου. Αν μπορεί να χαρακτηριστεί παιχνίδι δηλαδή. Οι κανόνες είναι απλοί και γελοίοι.

Πρέπει λέει κάποιος να ξαπλώσει μπρούμυτα σε οποιοδήποτε σημείο, να τραβήξει τον εαυτό του φωτογραφία, και να την ανεβάσει στο σχετικό θέμα.

Όπως σας το λέω είναι, δεν υπερβάλλω. Τι φαντάζεστε με αυτό που διαβάζετε; Ε, αυτό ακριβώς που φαντάζεστε, αυτό ακριβώς είναι! Μερικοί ξαπλώνουν στη μέση του δρόμου, μερικοί στο κάγκελο του μπαλκονιού, μερικοί μέσα στο μετρό, σε σούπερ μάρκετ, μερικοί πάνω σε αμάξια, μηχανήματα, βράχους, καμινάδες, σκάλες, πόρτες, ψυγεία, τραπέζια, ντουλάπες, διαφημιστικές ταμπέλες, στέγες, μπανιέρες, κυλιόμενες σκάλες, μερικοί γυμνοί όπου να 'ναι, και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Αυτή τη στιγμή που σας γράφω, το συγκεκριμένο "παιχνίδι" έχει μαζέψει 3.740 φωτογραφίες και ο αριθμός αυτός αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.

Το πιο περίεργο είναι όμως, πως στις φωτογραφίες δεν υπάρχουν μόνο πιτσιρίκια που "παίζουν" αυτό το "παιχνίδι" για την πλάκα τους, αλλά και μεγάλοι άνθρωποι, ακόμα και ηλικιωμένοι. Κάποιοι από αυτούς, παίρνουν την φωτογραφία στον τόπο εργασίας τους, σε εργοστάσια, σε οικοδομές, με κίνδυνο της ζωής τους. Κάποιοι μάλιστα, βάζουν τα παιδάκια τους να πάρουν αυτήν την πόζα (μπρούμυτα) σε διάφορα σημεία, όπως πάνω στη τηλεόραση, πάνω στη σιδερώστρα, κτλ.

Κι επειδή όσοι διαβάσατε μέχρι εδώ, δυσκολεύεστε να πιστέψετε όλα αυτά που γράφω, δείτε ένα δείγμα από τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο facebook σε κοινή θέα, χωρίς να χρειάζεται να είναι κάποιος γραμμένος σ' αυτό για να τις δει:
(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να την δείτε μεγαλύτερη)

Και για να δείτε ακόμα περισσότερες, και ακόμα πιο εξωφρενικές, μπορείτε να μπείτε εδώ:
http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=5989617014&view=all

11 σχόλια:

kakos lykos είπε...

Το παιχνίδι αυτό θα μπορούσε να ονομαστεί "ασκήσεις ισορροπίας από ανισόρροπους"

:)))

Καλησπέρα everything :)

everything53 είπε...

Πράγματι!

Να το προτείνεις για εναλλακτικό τίτλο :Ρ

Καλησπέρα και σε σένα κακέ λύκε :)

Η τρελή είπε...

Τελικά άλλος έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη!!!!!!!
Μιλάμε για πολύ μεγάλη τρέλα, ευγενικά το λέω!
Καλησπέρα και καλό Σαβ/κο!

everything53 είπε...

Μάλλον τελικά την χάρη την έχουν μόνο αυτοί που δεν έχουν το όνομα!

Καλησπέρα και σε σένα κι επίσης καλό Σαββατοκύριακο! :)

Leviathan είπε...

a de pame kala...den exo facebook kai de ta ksero ka8olou auta...kalimera!!

everything53 είπε...

Καλησπέρα Leviathan!

Ούτε εγώ έχω facebook, αλλά τα κατορθώματα όσων έχουν, κάνουν τον γύρο ολόκληρου του διαδικτύου :Ρ

Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες πάντως, όπως και πολλές άλλες, μπορεί να τις δει ακόμα και κάποιος που δεν έχει facebook.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Εγώ πάλι έχω facebook (το ΠιΠί με έχωσε) αλλά αυτό το παιχνιδι ευτυχώς δεν το έχω υπόψη μου. Αλλιώς μπορεί να ξαπλωνόμουν πάνω στον πρώην μου να βγάλω καμιά φωτογραφία, μήπως και τον έσκαγα έτσι κι είχαμε αμέσως αμέσως δύο καλά :))))))

everything53 είπε...

Αν δω δηλαδή καμιά ξαπλωμένη πάνω σε κάποιον που κοντεύει να σκάσει, θα ξέρω ότι είσαι εσύ, χωρίς καν να κοιτάξω πρόσωπο :Ρ

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Όχι ακριβώς. Πρέπει αυτός ο κάποιος να είναι αλήτης, παλιοτόμαρο και γομάρι του κερατά.... Και η κοπέλα που τον σκάει να είναι μια τρισχαριτωμένη, στρουμπουλή, γλυκύτατη ομορφούλα :PPPPPP Μόνο τότε θα είσαι σίγουρη ότι έχεις το σωστό δίδυμο :)))))

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Και δεν κατάλαβα δηλαδή, έτσι όπως με έχεις δει, δεν με έχεις ικανή να σκάσω άνθρωπο, έτσι και ξαπλώσω πάνω του ειδικά;;; :PPPPP

everything53 είπε...

ΟΚ τότε, θα τα έχω υπόψη μου για να καταλάβω ότι κοιτάζω το σωστό δίδυμο :)

Α όλα κι όλα... Εξαρτάται από τον άνθρωπο το αν θα σκάσει ή όχι τελικά :Ρ